Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης

 

Ο Δρ. Αντώνιος Ανδρουλής είναι νευροχειρουργός με εξειδίκευση στην Ενδοσκοπική, Στερεοτακτική και Μικροσκοπική Νευροχειρουργική παθήσεων σπονδυλικής στήλης, εγκεφάλου και περιφερικών νεύρων.

Ο ιατρός κατέχει μακροχρόνια εμπειρία και γνώση σε παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και της άρτιας αντιμετώπισής τους. Η πολυετής μετεκπαίδευσή του στο εξωτερικό, τον καθιστά τον πλέον ενδεδειγμένο στην ενδοσκοπική χειρουργική. Ο Δρ. Ανδρουλής συνεχίζει ενεργά τη συμμετοχή του ως ομιλητής σε ιατρικά συνέδρια και επιστημονικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο ιατρός παραμένει ενημερωμένος για νέες τεχνικές, καθώς και τεχνολογικές εξελίξεις που επιτρέπουν την ανώδυνη και ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση παθήσεων της σπονδυλικής στήλης. Με γνώμονα την ασφάλεια και την άμεση μετεγχειρητική αποκατάσταση, ο Δρ. Ανδρουλής, προσφέρει εξατομικευμένη διάγνωση και προτείνει την κατάλληλη χειρουργική τεχνική βάσει της περίπτωσης και των αναγκών του ασθενούς.

Ο Δρ. Ανδρουλής έχει διατελέσει ως πανεπιστημιακός υπότροφος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με αντικείμενο τη Νευροχειρουργική Σπονδυλικής Στήλης. Επιπλέον, έχει λάβει σημαντική μετεκπαίδευση και έχει ολοκληρώσει έμμισθη θέση εξειδικευμένου στη σπονδυλική στήλη σε αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας.

 

Διαβάστε παρακάτω για τις συνηθέστερες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, τα συμπτώματα που παρουσιάζουν και τα αίτια τους, καθώς και τις ενδεδειγμένες μορφές θεραπείας. Ενημερωθείτε πλήρως για τη χειρουργική τους αντιμετώπιση με τις σύγχρονες και ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές.

 

Αυχενική Μυελοπάθεια

Εκφυλιστική δισκοπάθεια

Ιππουριδική Συνδρομή

Ισχιαλγία

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Λοιμώξεις της Σπονδυλικής Στήλης

Όγκοι Νωτιαίου Μυελού

Οστεοαρθρίτιδα

Οστεόφυτα

Προβολή Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Ρήξη του Ινώδους Δακτυλίου του Μεσοσπονδύλιου Δίσκου (Annular Tear)

Σκολίωση

Σπονδυλίτιδα

Σπονδυλική Στένωση

Σπονδυλολίσθηση

Σπονδύλωση

Συμπιεσμένο Νεύρο

Σύνδρομο Αποτυχημένου Χειρουργείου ΣΣ

Σύνδρομο Facet

 

 

Αν κι εσείς πάσχετε από μία από τις παραπάνω παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, εμπιστευτείτε τον εξειδικευμένο νευροχειρουργό, Δρ. Αντώνιο Ανδρουλή, για μία άρτια διάγνωση και τη συνιστάμενη χειρουργική τεχνική βάσει της περίπτωσής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ