Χειρουργική Εγκεφάλου

Η χειρουργική εγκεφάλου περιλαμβάνει τις πλέον ενδεδειγμένες και ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιμετώπισης παθήσεων του εγκεφάλου, προσφέροντας οριστική θεραπεία με ασφάλεια και ταχύτερη ανάρρωση.

Ο Δρ. Αντώνιος Αλεξ. Ανδρουλής, Διευθυντής Γ’ Νευροχειρουργικής Κλινικής του Metropolitan General, έχει πραγματοποιήσει μετεκπαίδευση και άσκηση σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας. Ο ιατρός παρακολουθεί και παράλληλα διδάσκει σε επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Σημαντική είναι και η αδιάκοπη εκπαίδευσή του σε τεχνολογικές εξελίξεις, οι οποίες επιτρέπουν τη λεπτομερέστερη ενδοσκοπική παρακολούθηση του ασθενούς και εκτέλεση των απαραίτητων τεχνικών. 

Ο ιατρός συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον να ενημερώνεται για τις σύγχρονες τεχνικές της χειρουργικής εγκεφάλου, καθώς και να εκπαιδεύεται στη χρήση πρωτοποριακών χειρουργικών συστημάτων. Τα πλέον ενδεδειγμένα χειρουργικά μηχανήματα επιτρέπουν την καθοδηγούμενη πλοήγηση στον εγκέφαλο, χαρίζοντας υψηλότερη ακρίβεια κινήσεων.

Ο Δρ. Ανδρουλής έχοντας πλέον εκτελέσει πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων εγκεφάλου, κατέχει την απαραίτητη εμπειρία και γνώση, διασφαλίζοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ενημερωθείτε παρακάτω για τις διαφορετικές παθήσεις εγκεφάλου, τα συμπτώματα και τα αίτια τους, τις συνιστάμενες θεραπείες, καθώς και τους χειρουργικούς τρόπους αντιμετώπισής τους.

 

Αν πάσχετε από κάποια από τις παραπάνω παθήσεις, κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με τον καταρτισμένο νευροχειρουργό, Δρ. Αντώνιο Ανδρουλή, για μία εξατομικευμένη διάγνωση και μία άρτια θεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ